склад працює ПН-ПТ: 10:00-18:00
СБ-НД: вихідний

В корзине пусто!

Рукоятка із храповим механізмом на 72 зуба 3/8" CrV (професіональна) INTERTOOL HT-2112

Рукоятка із храповим механізмом на 72 зуба 3/8" CrV (професіональна) INTERTOOL HT-2112 114305
На складе 350 350грн
Производитель: INTERTOOL
Доступность: На складе
Код товара: 52650-02
Выезд наших специалистов!
Гарантия и сервис!
Доставка товаров по всей стране!

+38 (067) 610-18-71 по всей Украине

Призначення

Тріскачка з професійної лінійки призначена для інтенсивних, важких робіт з гайками та болтами в умовах СТО, майстерень, а також стане відмінним помічником на довгі роки домашньому майстру в побуті, в гаражі та ін.

Підходить для різних монтажно-слюсарних робіт, застосовується для закручування та відкручування різьбових з'єднань. Працює в комплексі не тільки з торцевими головками, але й з подовжувачами, воротками та іншими інструментами. Розмір посадкового квадрата для головок – 3/8”.


Ефективна робота

Тріскачка повністю виготовлена з Сr-V сталі, що гарантує виняткову міцність та стійкість до зносу. Вироблена в Тайвані, вона відрізняється надійністю та плавністю ходу. 72 зуби з дрібним кроком забезпечують високий крутний момент.

Кнопка на верхній частині тріскачки приводить фіксуючу кульку в дію й ви з легкістю можете міняти головки, при цьому насадки міцно сидять на посадковому квадраті та не спадають. Тріскачка з храповим механізмом має зручний перемикач напрямку руху.

Зручна

Тріскачка повністю вкрита захисним шаром поліпропілену, що гарантує надійне зчеплення навіть з брудними або забрудненими в мастилі руками. Легка, міцна, бензомастилостійка ручка зручно лежить у долоні під час роботи.

Квадрат 3/8" кг
Об'єм 0,000396
Технические характеристики:
Вес 0,265 куб.м
Нет отзывов об этом товаре.
Написать отзыв