склад працює ПН-ПТ: 10:00-18:00
СБ-НД: вихідний

В корзине пусто!

Кусачки для електроніки INTERTOOL HT-7025

Кусачки для електроніки INTERTOOL HT-7025 130393
На складе 95 95грн
Производитель: INTERTOOL
Доступность: На складе
Код товара: 75020-02
Выезд наших специалистов!
Гарантия и сервис!
Доставка товаров по всей стране!

+38 (067) 610-18-71 по всей Украине

 

Призначення

Кусачки для дротів або стрипер - це невід'ємний інструмент для електромонтерів та всіх майстрів, які працюють з проводами. Призначений для акуратного відрізання та зачищання кабелю діаметром від 0,5 до 4 мм (10-30 AWG).

Ефективна робота

Зріз оболонки відбувається максимально точно та швидко, за допомогою регулювального гвинта на ручці вибирають оптимальний робочий діаметр кусачок під розмір кабелю. Зачищання відбувається акуратно, не пошкоджуючи внутрішні жили кабелю.

Також стрипер повністю перерізає багатожильні та одножильні дроти в один стиск ручок.

Компактні габарити знімача ізоляції дозволяють акуратно знімати ізоляцію з дротів у важкодоступних місцях і в обмежених умовах: на стелі та стінах, в освітлювальних та розподільчих коробках тощо.

Надійна конструкція

Інструмент виготовлений із Cr-V сталі, що гарантує виняткову зносостійкість та довговічність. Кусачки відмінно витримують навантаження та мають високий ресурс роботи. Хром забезпечує високу твердість та міцність, а ванадій надає амортизувальних властивостей. Зручні ручки з гумовим покриттям забезпечують надійне захоплення у роботу. 

 

Шарнірно-губцевий інструмент №1 в Україні. За результатами незалежного рейтингового дослідження в рамках проекту Українська Народна Премія в 2021 році.

Об'єм 0,000252 куб.м
Технические характеристики:
Вес 0,113 кг
Нет отзывов об этом товаре.
Написать отзыв