склад працює ПН-ПТ: 10:00-18:00
СБ-НД: вихідний

В корзине пусто!

Трійник на шланг 6 мм шланг та швидкороз'ємне з'єднання до набору для продувки кабіни вантажних авто INTERTOOL PT-1866

Трійник на шланг 6 мм шланг та швидкороз'ємне з'єднання до набору для продувки кабіни вантажних авто INTERTOOL PT-1866 129750
На складе 139 139грн
Производитель: INTERTOOL
Доступность: На складе
Код товара: 75178-02
Выезд наших специалистов!
Гарантия и сервис!
Доставка товаров по всей стране!

+38 (067) 610-18-71 по всей Украине

Призначення

Трійник на шланг 6 мм використовується для монтажу пневматичної системи зі шлангом та інструментом до компресора. Забезпечує легке під’єднання та від’єднання елементів.

Виходи на шланг

Трійник складається з двох виходів на шланг, гарантуючи повністю герметичні з'єднання різних пневматичних шлангів без пошкодження їхньої поверхні (PU, PE, PA) - поліуретанових, поліетиленових, поліамідних тощо.

Простий та швидкий принцип роботи цангового затискача дозволяє однією рукою приєднувати шланги. Для цього необхідно лише вставити шланг у фітинг з невеликим зусиллям. Витягти його можна просто натиснувши на спеціальну кнопку-кільце навколо шланга в бік фітинга, при цьому цанга розтиснеться і шланг можна легко вийняти з фітинга.

Швидкороз'ємне з'єднання

За допомогою швидкороз'ємного з'єднання легко та швидко під’єднати або від’єднати будь-який пневмоінструмент до магістралі стисненого повітря.

Швидкороз'єм із клапаном "мама" універсального типу, підходить для швидкороз'ємних з'єднань "папа" будь-яких видів.

Виготовлений з хромованої нержавіючої сталі з латунним сердечником, зносостійкий та довговічний. При від'єднанні фітинга автоматично перекриває подачу повітря.

Діаметр шланга 6 мм
Об'єм 0,000235 куб.м
Технические характеристики:
Вес 0,085 кг
Нет отзывов об этом товаре.
Написать отзыв