склад працює ПН-ПТ: 10:00-18:00
СБ-НД: вихідний

В корзине пусто!

Колун кований 2500 г, ручка з фібергласу INTERTOOL HT-0273

Колун кований 2500 г, ручка з фібергласу INTERTOOL HT-0273 116895
На складе 799 799грн
Производитель: INTERTOOL
Доступность: На складе
Код товара: 75645-02
Выезд наших специалистов!
Гарантия и сервис!
Доставка товаров по всей стране!

+38 (067) 610-18-71 по всей Украине

Колун HT-0273 призначений для ефективного розколювання дров вздовж волокон. Рубальна частина колуна, на відміну від сокири, збільшена. Завдяки цьому колун значно швидше впорається з важкою роботою. 

Надійний та міцний інструмент

Виготовлений колун з високоякісної кованої вуглецевої сталі. Додаткова термічна обробка та полірування леза забезпечують довготривалий строк служби інструмента. Уся робоча частина колуна має антикорозійне покриття. Голова надійно кріпиться до руків'я, що виключає можливий  люфт.

Зручний у роботі

Завдяки легкій та водночас міцній ручці із фібергласу, колуном зручно працювати навіть при інтенсивних навантаженнях. Загальна вага - 3.6 кг, вага обуха - 2.5 кг.

Руків'я з антиковзким гумовим покриттям для кращої фіксації у руках. Колун не вислизне з ваших рук навіть у дощ. Спеціальна анатомія колуна з системою гасіння вібрації зменшує силу віддачі.

Якщо виникла така потреба, цей колун може використовуватися навіть як молот, завдяки бойку, який розташований у верхній частині обуха.  

Продуманий до дрібниць

Отвір на кінці ручки дозволяє підвісити колун на стіну в гаражі або в майстерні. Таким чином інструмент компактно розміститься у будь-якому робочому просторі й не займе багато місця.

Безпечний під час транспортування

Захисний чохол для леза може використовуватися безліч разів. Виготовлений з міцного пластику, він допоможе вам зберегти речі цілими та неушкодженими. Що особливо актуально при транспортуванні колуна у багажнику з іншими речами.

 

Загальна довжина 930 кг
Матеріал виготовлення кована сталь 45 мм
Матеріал рукоятки фіберглас
Об'єм 0,012942
Товщина рукоятки 36 мм
Характеристики мойки
Тип колун куб.м
Технические характеристики:
Вес 3,750
Нет отзывов об этом товаре.
Написать отзыв