склад працює ПН-ПТ: 10:00-18:00
СБ-НД: вихідний

В корзине пусто!

Котушка для шланга 1/2" 45 м, PP, steel, ABS INTERTOOL GE-3005

Котушка для шланга 1/2" 45 м, PP, steel, ABS INTERTOOL GE-3005 127851
На складе 649 649грн
Производитель: INTERTOOL
Доступность: На складе
Код товара: 76384-02
Выезд наших специалистов!
Гарантия и сервис!
Доставка товаров по всей стране!

+38 (067) 610-18-71 по всей Украине

 

Призначення

Котушка для шланга відмінно підійде для присадибної ділянки, городу, саду чи дачі. Дозволяє компактно зберігати та дбайливо експлуатувати довгий шланг без заломів та пошкоджень. Витки щільно лягають і акуратно намотуються на барабан, таким чином заощаджуючи робочий простір. Шланг не валяється на землі й не заважає вам працювати, а сам процес поливу стає значно простішим.

Зручність

Котушку легко переносити ділянкою завдяки широкій ручці, а для компактного зберігання вона може складатися.

Намотувати шланг вручну немає потреби – реалізований зручний бічний важіль з прогумованою ручкою, за допомогою якого ви швидко намотаєте та розмотаєте шланг.

Функціонал

Для підключення є два адаптери під конектори стандартного розміру 1/2". Монтаж відбувається легко і без додаткових інструментів. Котушка сумісна зі шлангами, довжиною до 45 м, що дозволить вам дістатися до найвіддаленішої частини ділянки.

Надійність

Котушка INTERTOOL має металевий каркас, а барабан для намотування водяного шланга виготовлений з високоякісного ABS пластику, який є нетоксичним матеріалом, стійким до корозії та УФ-випромінювання.

Окрім цього, котушка дозволяє зменшити навантаження на шланг з водою, він не заламується, не перегинається та зберігається в дбайливих умовах, тому довше служить та не отримує критичних механічних пошкоджень.

Діаметр шланга 1/2"
Довжина шлангу 45 куб.м
Матеріал корпусу пластик
Об'єм 0,012342
Характеристики мойки
Тип котушка кг
Технические характеристики:
Вес 1,500
Нет отзывов об этом товаре.
Написать отзыв