склад працює ПН-ПТ: 10:00-18:00
СБ-НД: вихідний

В корзине пусто!

Мультиінструмент 6 в 1 Slider, STORM INTERTOOL HT-0546

Мультиінструмент 6 в 1 Slider, STORM INTERTOOL HT-0546 130776
На складе 599 599грн
Производитель: INTERTOOL
Доступность: На складе
Код товара: 74766-02
Выезд наших специалистов!
Гарантия и сервис!
Доставка товаров по всей стране!

+38 (067) 610-18-71 по всей Украине

Призначення

Мультиінструмент розроблений спеціально для туризму і польових умов. Об'єднує в собі 6 функцій, забезпечуючи багатофункціональність і зручність. Головною перевагою інструмента є те, що всі основні інструменти завжди під рукою. Мультиінструмент зручно носити в кишені, на поясі чи в рюкзаку. В екстрених ситуаціях завжди швидко приходить на допомогу: щось відрізати, піддіти, відкрутити, відкусити чи ж відкрити - будь-яка дрібна робота йому до снаги.

Ніж Tanto

Характеризується особливою формою клинка, має японські корені і був спершу розроблений для використання в самурайських мечах. Вістря, яке формується завдяки поєднанню двох різних площин клинка під кутом, має високу міцність і стійкість до згинання, навантаження, підходить для виконання ударів і проколів. Довжина клинка - 75 мм, товщина - 3 мм.

Безпечний

Інструменти мультитула виготовлені зі сталі 5CR15. Загартована сталь стійка до іржі, має достатню міцність і твердість для повсякденних завдань. Замок ножа Safety Lock, захищає від випадкового закриття леза ножа.

Зручний

Розкладний мультитул вирізняється малою вагою, компактними габаритами і легким відкриванням інструментів. Малу вагу має завдяки алюмінієвим ручкам (128 г), при цьому зручно лежить в руці. В конструкції передбачена можливість використання ножа окремо від інших інструментів. Наявність чохла і кліпси дозволяє носити мультитул завжди із собою: в кишені, на поясі чи на спорядженні.

Інструменти великі ножиці;
ніж Tanto;
викрутка PH, SL
склобій мм
Довжина в складеному вигляді 105
Довжина леза ножа 75 куб.м
Загальна довжина ніж - 180 мм;
ножиці - 160 мм
Кількість функцій 6
Матеріал леза ножа нержавіюча сталь 5CR15
Матеріал рукоятки сталь з алюмінієвими накладками
Об'єм 0,000555
Тип замка Safety Lock мм
Товщина рукоятки 22 кг
Характеристики мойки
Тип повнорозмірний мм
Технические характеристики:
Вес 0,219
Нет отзывов об этом товаре.
Написать отзыв