склад працює ПН-ПТ: 10:00-18:00
СБ-НД: вихідний

В корзине пусто!

Окуляри захисні жовті, матеріал лінз - полікарбонат, матеріал дужок - полікарбонат, захист від удару, оптичний клас 1 INTERTOOL SP-0082

Окуляри захисні жовті, матеріал лінз - полікарбонат, матеріал дужок - полікарбонат, захист від удару, оптичний клас 1 INTERTOOL SP-0082 130535
На складе 39 39грн
Производитель: INTERTOOL
Доступность: На складе
Код товара: 75375-02
Выезд наших специалистов!
Гарантия и сервис!
Доставка товаров по всей стране!

+38 (067) 610-18-71 по всей Украине

Призначення

Окуляри захисні мають широку сферу застосування, використовуються в різних видах діяльності, під час будівництва, ремонту тощо. Завдяки жовтому кольору лінз можуть ефективно використовуватися у роботі з лазерними рівнями.


Підвищена контрастність

Особливістю даних окулярів є жовтий колір лінз, вони забезпечують підвищену контрастність та антивідблисковий ефект, що стане корисною функцією при виконанні різних робіт з лазерними рівнями, під час будівництва, на заводах тощо.

Захисні властивості

Окуляри виконані з міцного полікарбонату та захищають очі від механічних пошкоджень, що актуально під час виконання будівельних, монтажних робіт з різним інструментом, оскільки лінзи витримують удари дрібних твердих частинок. Також захищають від бризок різних рідин, крапель, пилу.


Комфорт у роботі

Окуляри мають перший оптичний клас лінз та забезпечують чітку видимість без спотворень. Форма з додатковим боковим захистом відкриває панорамний огляд на 180°. Ергономічна оправа прилягає до обличчя, при цьому не викликає дискомфорту. Забезпечується ідеальна посадка окулярів на обличчі завдяки суцільнолитим носоупорам, округлій формі лінз та завушників.

 

Об'єм 0,000446 куб.м
Технические характеристики:
Вес 0,046 кг
Нет отзывов об этом товаре.
Написать отзыв