склад працює ПН-ПТ: 10:00-18:00
СБ-НД: вихідний

В корзине пусто!

Окуляри захисні прозорі, матеріал лінз - полікарбонат, матеріал завушників - полікарбонат, захист від удару INTERTOOL SP-0087

Окуляри захисні прозорі, матеріал лінз - полікарбонат, матеріал завушників - полікарбонат, захист від удару INTERTOOL SP-0087 130538
На складе 39 39грн
Производитель: INTERTOOL
Доступность: На складе
Код товара: 75378-02
Выезд наших специалистов!
Гарантия и сервис!
Доставка товаров по всей стране!

+38 (067) 610-18-71 по всей Украине

Призначення

Окуляри захисні мають широку сферу застосування, використовуються в різних видах діяльності від будівництва та ремонту до використання в лікарській справі, хімічних лабораторіях тощо.

Захисні властивості

Окуляри виконані з міцного полікарбонату та захищають очі від механічних пошкоджень, що актуально під час виконання будівельних, монтажних робіт з різним інструментом, оскільки лінзи витримують удари дрібних твердих частинок. Також захищають від бризок різних рідин, крапель, пилу.

Комфорт у роботі

Окуляри забезпечують чітку видимість без спотворення зображення. Мають легку та повністю прозору конструкцію з полікарбонату, яка відкриває чудовий панорамний огляд. Ергономічна оправа не викликає дискомфорту, забезпечується ідеальна посадка окулярів на обличчі завдяки прогумованим носоупорам та округлій формі лінз із прогумованими завушниками.

 

Об'єм 0,000313 куб.м
Технические характеристики:
Вес 0,033 кг
Нет отзывов об этом товаре.
Написать отзыв