склад працює ПН-ПТ: 10:00-18:00
СБ-НД: вихідний

В корзине пусто!

Окуляри захисні прозорі, матеріал полікарбонат, регульовані завушини чорного кольору, матеріал нейлон, захист від удару INTERTOOL SP-0098

Окуляри захисні прозорі, матеріал полікарбонат, регульовані завушини чорного кольору, матеріал нейлон, захист від удару INTERTOOL SP-0098 130749
На складе 49 49грн
Производитель: INTERTOOL
Доступность: На складе
Код товара: 74796-02
Выезд наших специалистов!
Гарантия и сервис!
Доставка товаров по всей стране!

+38 (067) 610-18-71 по всей Украине

Призначення

Окуляри захисні мають широку сферу застосування, використовуються в різних видах діяльності: від будівництва і ремонту до використання у лікарській справі, хімічних лабораторіях тощо.

Захисні властивості

Лінзи окулярів виготовлені з міцного полікарбонату і захищають очі від механічних пошкоджень, що актуально під час виконання будівельних, монтажних робіт з різноманітним інструментом, оскільки лінзи витримують  удари дрібних твердих частинок. Також окуляри захищають від бризок різних рідин, крапель, пилу тощо.

Оптичний клас

Окуляри з найвищим рівнем оптичної чистоти. Лінзи цього класу забезпечують максимально чітке зображення без викривлення та ідеально підходять для тривалого використання.


Комфорт у роботі

Прозорі лінзи з полікарбонату забезпечують відмінний огляд і гарну видимість. Ергономічна оправа з нейлону із регульованою довжиною завушин дозволяє підібрати оптимальний розмір. Форма з додатковим боковим захистом відкриває панорамний огляд і видимість на 180°. 

 

Об'єм 0,000330 куб.м
Технические характеристики:
Вес 0,033 кг
Нет отзывов об этом товаре.
Написать отзыв