склад працює ПН-ПТ: 10:00-18:00
СБ-НД: вихідний

В корзине пусто!

Гайковерт кутовий пневматичний 1/2" INTERTOOL PT-1111

Гайковерт кутовий пневматичний 1/2" INTERTOOL PT-1111 112753
На складе 999 999грн
Производитель: INTERTOOL
Доступность: На складе
Код товара: 54785-02
Выезд наших специалистов!
Гарантия и сервис!
Доставка товаров по всей стране!

+38 (067) 610-18-71 по всей Украине

Призначення

Кутовий гайковерт або пневматична тріскачка відмінно підходить для загального ремонту автомобіля, двигуна, заміни або переміщення радіаторів, свічок запалювання, встановлення та ремонту кондиціонерів та ін. Також виручить у побуті та заощадить ваші сили та час на відкручування та закручування кріплень. Стане в пригоді в різних областях, де потрібне швидке розбирання та складання виробів, деталей. Особливо зручна пневмотріскачка для роботи з невеликими кріпленнями в місцях з обмеженим доступом.

Ефективна робота

Кутовий гайковерт забезпечує крутний момент до 69 Нм при швидкості обертання до 160 об/хв. Важіль на корпусі приводить у роботу інструмент, і він відразу ж готовий до роботи, як тільки ви затиснули ручку гайковерта. Перемикач напрямку руху знаходиться зверху голови.

Легкий та зручний

Пневматичний гайковий ключ з храповим механізмом має досить легку та компактну конструкцію, загальна вага складає всього 1,3 кг, що зводить до мінімуму втому рук, і ви можете працювати набагато швидше та продуктивніше.

Міцний та надійний корпус

Металевий корпус гайковерта підвищує загальну міцність інструменту. Зручна та компактна голова з посадковим квадратом пройшли термообробку, щоб забезпечити більш тривалий термін служби. Кожен компонент та механізм гайковерта з контролем якості на всіх рівнях виробництва забезпечують надійну та тривалу експлуатацію.

Рекомендації

Для ефективної роботи необхідне джерело стисненого повітря (компресор), здатне підтримувати в системі тиск до 8 атм, з продуктивністю від 150 л/хв і більше. Шланг подачі повітря повинен мати діаметр 8-10 мм.

Також для покращення якості роботи та збільшення терміну служби пневматичного гайковерта, потрібно сухе та збагачене спеціалізованим мастилом повітря. Для цього використовуйте блоки підготовки повітря, а також лубрикатори чи маслянки.

Вхідний повітряний отвір 1/2" кг
Гарантія 12
Діаметр шланга 8-10 міс.
Квадрат 1/2"
Максимальне зусилля 69 нм
Наявність реверсу да мм
Об'єм 0,000891
Покриття рукоятки гума куб.м
Робочий тиск 6-10 атм.
Швидкість обертання 160 об/хв
Технические характеристики:
Вес 1,300
Нет отзывов об этом товаре.
Написать отзыв