склад працює ПН-ПТ: 10:00-18:00
СБ-НД: вихідний

В корзине пусто!

Пістолет піскоструминний пневматичний з металевим бачком INTERTOOL PT-0707

Пістолет піскоструминний пневматичний з металевим бачком INTERTOOL PT-0707 129089
На складе 499 499грн
Производитель: INTERTOOL
Доступность: На складе
Код товара: 52571-02
Выезд наших специалистов!
Гарантия и сервис!
Доставка товаров по всей стране!

+38 (067) 610-18-71 по всей Украине

 

Призначення

Піскоструминний пістолет призначений для очищення деталей та різних поверхонь від забруднень, корозії, старої фарби та ін. Застосовується на СТО, в автомобільних майстернях, на будівельних майданчиках та в побуті. Також може використовуватись для матування скла, нанесення зображень та ін.

Міцна конструкція

Піскоструминний пістолет має сталевий бачок з міцним різьбовим кріпленням та металевою трубкою для абразиву, виконаний в повністю металевому корпусі. Варто зазначити, що найкраще у ролі абразива використовувати промитий кварцовий пісок або спеціальну абразивну суміш: електрокорунд, купершлак, дріб зі сталі або чавуну та ін.

Дві форсунки металева та керамічна дозволяють працювати більш довготривалий час, оскільки вони найбільше зношуються в процесі роботи.

Зручність у роботі

За рахунок своїх компактних габаритів, легкої конструкції та невеликому об’єму для піску в один літр, інструментом комфортно працювати протягом тривалого часу. Дизайн у вигляді пістолета з курком забезпечує зручність експлуатації. Для підключення до пневмосистеми передбачений фітинг для швидкороз'ємного з'єднання шланга.

Експлуатація інструменту

Для ефективної роботи необхідне джерело стисненого повітря (компресор), здатне підтримувати в системі тиск до 8 атм, з продуктивністю 400 л/хв та більше. Шланг подачі повітря повинен мати діаметр 8-10 мм.

Витрата повітря 320-400 мл
Гарантія 12 мм
Діаметр форсунки 6 атм.
Матеріал виготовлення метал л/хв
Об'єм 0,006160
Об'єм бачка 1000 кг
Робочий тиск 4-8 куб.м
Характеристики мойки
Тип пістолет піскоструйний міс.
Технические характеристики:
Вес 0,840
Нет отзывов об этом товаре.
Написать отзыв