склад працює ПН-ПТ: 10:00-18:00
СБ-НД: вихідний

В корзине пусто!

Міні-маслянка для пневмоінструменту 1/4" INTERTOOL PT-1440

Міні-маслянка для пневмоінструменту 1/4" INTERTOOL PT-1440 108699
На складе 99 99грн
Производитель: INTERTOOL
Доступность: На складе
Код товара: 52706-02
Выезд наших специалистов!
Гарантия и сервис!
Доставка товаров по всей стране!

+38 (067) 610-18-71 по всей Украине

Призначення

Лубрикатор або міні маслянка застосовується для насичення повітря парами масла для змащування деталей, які труться, що істотно збільшує термін служби інструменту та зручність роботи з ним, виключаючи необхідність ручного змащування. 


Сумісність

Підходить до більшості пневмоінструментів, наприклад, до пневмогайковертів, пневмотріскачок, пневмозубил, пневмошуруповертів та іншого інструменту, де є привід й стиснене повітря використовується для запуску двигуна.

Стабільна робота пневмоінструменту

Лубрикатор забезпечує змащення внутрішніх робочих частин пневматичних інструментів та їх компонентів, включаючи циліндри приводні, клапани та двигуни. Змащене повітря допомагає знизити зношування деталей, забезпечуючи плавну та стабільну роботу інструменту.


Надійна конструкція

Корпус виготовлений з латуні, не схильної до корозії, що гарантує довгий термін служби. У прозорому кожусі знаходиться безпосередньо мастило для змащення. Регулювальний гвинт на колбі дозволяє регулювати інтенсивність подачі мастила.

Монтаж в систему

Ця маслянка сумісна практично з усіма пневматичними інструментами, монтується безпосередньо на пневмоінструмент. Зовнішня різьба, діаметром 1/4" до інструменту, внутрішня різьба 1/4" до шлангу подачі повітря.


Діаметр різьби 1/4" кг
Діаметр шланга 6-8 куб.м
Об'єм 0,000193
Характеристики мойки
Тип міні-маслянка мм
Технические характеристики:
Вес 0,120
Нет отзывов об этом товаре.
Написать отзыв