склад працює ПН-ПТ: 10:00-18:00
СБ-НД: вихідний

В корзине пусто!

Інструмент для обтиску трубчастих наконечників 0.25-6 мм2 INTERTOOL HT-7051

Інструмент для обтиску трубчастих наконечників 0.25-6 мм2 INTERTOOL HT-7051 127880
На складе 999 999грн
Производитель: INTERTOOL
Доступность: На складе
Код товара: 53611-02
Выезд наших специалистов!
Гарантия и сервис!
Доставка товаров по всей стране!

+38 (067) 610-18-71 по всей Украине

 

Призначення

Інструмент для обтиску (прес-кліщі) або кримпер застосовується для опресовування ізольованих та не ізольованих втулкових наконечників (гільз) багатожильних проводів для виконання електромонтажних робіт. Під час монтажу електропроводки, підключення до розподільної коробки, лічильників, розподільних автоматів, контакт дроту повинен бути достатньо надійним. Якщо не здійснити гільзування дроту під час проходження струму високої сили, згодом дріт може обгоріти.


Ефективна робота

Інструмент з храповим механізмом дозволяє в кілька етапів рівномірно та якісно обтиснути наконечники без застосування особливих зусиль з боку майстра. Регулятор у вигляді шестерні дозволяє обрати оптимальну силу обтискання. Поворотна пружина з важелем для розблокування храпового механізму.


Зручність

Опресовування багатожильних проводів таким інструментом – це зручний та технологічний метод створення монолітного контактного з'єднання, яке виключає пошкодження окремих провідників. За його допомогою більше не потрібно вручну паяти дріт перед монтажем контактного з'єднання, що значно економить ваш час та сили. Інструмент також має зручні двокомпонентні ручки з прогумованим покриттям, які забезпечують надійне захоплення під час опресування.


Міцна конструкція

Інструмент виготовлений з Cr-V сталі, що гарантує виняткову зносостійкість та довговічність. Прес-кліщі відмінно витримують навантаження та мають високий ресурс роботи. Хром забезпечує високу твердість та міцність, а ванадій надає амортизаційних властивостей.

 

Шарнірно-губцевий інструмент №1 в Україні. За результатами незалежного рейтингового дослідження у рамках проекту Українська Народна Премія у 2021 році.

Матеріал виготовлення хром-ванадієва сталь кг
Матеріал рукоятки пластик куб.м
Об'єм 0,001079
Перетин наконечників 0.25-6
Характеристики мойки
Тип для трубчастих накінечників кв.мм
Технические характеристики:
Вес 0,450
Нет отзывов об этом товаре.
Написать отзыв