склад працює ПН-ПТ: 10:00-18:00
СБ-НД: вихідний

В корзине пусто!

Наколінники захисні, протиковзкі накладки з ПВХ, тканина 600D, гелеві подушки, неопренові ремені INTERTOOL SP-0054

Наколінники захисні, протиковзкі накладки з ПВХ, тканина 600D, гелеві подушки, неопренові ремені INTERTOOL SP-0054 129822
На складе 649 649грн
Производитель: INTERTOOL
Доступность: На складе
Код товара: 52171-02
Выезд наших специалистов!
Гарантия и сервис!
Доставка товаров по всей стране!

+38 (067) 610-18-71 по всей Украине

Призначення

Будівельні наколінники INTERTOOL SP-0054 - це незамінний аксесуар для майстра в процесі будівельних робіт, таких як: укладка плитки, монтаж плінтусів, а також прибирання, роботи в саду та інших задач, під час виконання яких необхідно опиратися на коліна.

Захищає від травм, перевантажень і переохолодження колінних суглобів під час тривалих робіт. Відмінною особливістю моделі є широкі неопренові ремені з високим кріпленням.


Матеріал виготовлення. Наколінники зроблені з надміцних та легких матеріалів. Тканина "Оксфорд" 600D відрізняється зносостійкістю та підвищеною стійкістю до стирання.

Рівномірно розподіляють навантаження на коліна завдяки гелевим подушкам всередині наколінника. Наявність такої гелевої подушки допомагає досягти максимального комфорту при проведенні робіт, пов'язаних з опорою на колінний суглоб.

 


Надійна фіксація на нозі. Відмінною рисою цієї моделі є широкі неопренові ремені з високим кріпленням. Вони гарантують надійну фіксацію на нозі протягом усього дня, не сковують рухів, при цьому не перешкоджають циркуляції крові.

Захищають від гострих предметів та нерівностей завдяки накладкам із ПВХ. Протиковзні накладки з рифленою структурою та спеціальним малюнком для м'яких (твердих - 0056) поверхонь захищають від небажаного ковзання та можливих травм.


Кількість в упаковці 1 пара куб.м
Колір чорний
Матеріал тканина "Оксфорд", ПВХ, неопрен
Об'єм 0,010125
Характеристики мойки
Тип Наколінники кг
Технические характеристики:
Вес 0,875
Нет отзывов об этом товаре.
Написать отзыв